Gör någon glad med ett presentkort från POST-ART!


 POST-ART PRESENTKORT


Om du vill ge bort ett porträtt och börjar få ont om tid, så är ett artistiskt presentkort den perfekta lösningen. Till din älskade, som en överraskning till vänner och bekanta. Det är hur enkelt som helst, så fort du gjort en överföring genom Payson från ditt betalkort (VISA/MasterCard) eller din Internetbank, så skickar vi presentkortet direkt med posten ställt på personen som ska hyllas på valfritt belopp, Detta gör också att den som ska äras med porträttet i lugn och ro kan välja sin förlaga själv i galleriet och vara delaktig i utformandet av porträttet.

Summan bestämmer du själv. Vi kontaktar dig sen för adressat, detaljer och utformande, på angiven mejladress på Payson. Är det riktigt bråttom så skickar vi presentkortet i ett expressmejl till önskad adress (PDF för utskrift), eller ett MMS om du så önskar. Har du frågor kontakta oss på info@post-art.se.

  Att öppna konto hos Payson är enkelt och säkert, går snabbt och är naturligtvis gratis. Har du inget konto där så öppnas ett automatiskt till dig. Direkt efter öppnandet kan du fullfölja din betalning enkelt och säkert med Visa, Mastercard, Internetbank eller Bankgiro.

 

         Betala via Payson

Verified by Visa respektive MasterCard SecureCode är en kostnadsfri tjänst som innebär att du identifierar dig med ett lösenord i samband med att du använder ditt kort på internet.       Verified by Visa respektive MasterCard SecureCode är en kostnadsfri tjänst som innebär att du identifierar dig med ett lösenord i samband med att du använder ditt kort på internet.