PORTRÄTT ALTERNATIV   BESTÄLLNING   BETALNING

Fernissad printning på konstnärsduk


1.  23x30 cm, 2.000 kr
alt. 3.000 kr

2.  35x45 cm, 3.000 kr
alt. 4.000 kr
3.  46x60 cm, 4.000 kr
alt. 5.000 kr
4.  55x71 cm, 5.000 kr alt. 6.000 kr

Det billigare prisalternativet för resp. storlek anger en strykning fernissa och i det dyrare ingår fyra lager fernissa samt patinering. Alla priser är inkl. moms och frakt och gäller porträtt på 1 person. Ett tillägg på 500 kr debiteras för varje extra person. Andra storlekar och inramning efter överenskommelse.
 Några tips när du väljer bilder:

Undvik för små bilder eller
dålig upplösning. Tänk på att vinkeln på huvudet överensstämmer någorlunda med den bild du väljer som förlaga i galleriet, men självklart går det att spegelvända och vinkla i datorn. Undvik stora leenden med tänder... Skicka gärna flera bilder. Skickar du pappersbilder returneras de med beställningen. Har du möjlighet så fotograferar vi dig i ateljén.

 

Steg för steg instruktioner


1. Välj först en förlaga i galleriet, den som du "vill bli". Du har många olika konstnärer och stilar att välja bland.

2. Fyll i uppgifter i formuläret eller gör din beställning med telefon, mejl eller brev.

3. Bifoga foton på den som ska bli porträtterad i formuläret, eller mejla dom till order@post-art.se alternativt skicka brevledes till POST-ART, Norra Kyrkogatan 20 E, 621 55 Visby. Insända foton returneras. För större bilder rekommenderas överföring med WE TRANSFER till ovanstående mejladress.4. Vi mejlar dig en digital bild för godkännande innan vi färdigställer mästerverket. Slutligen fernissas det i flera lager (om du beställer det alternativet). Porträtten omges av vit kant på minst 5 cm för uppspänning på kilram.

5. Fri leverans - vi levererar porträttet utan tillkommande avgifter för dig.

 

Vi erbjuder olika alternativ


Enkla betalningsalternativ:

 • PlusGiro 28 69 97-2
 • Bankgiro 235-1476
 • Visa/Mastercard     info
 • Internetbank     info


 •    Att öppna konto hos Payson är enkelt, går snabbt och är naturligtvis gratis! Direkt efter öppnandet kan du fullfölja din betalning med Visa, Mastercard, Internetbank eller Bankgiro. Är du intresserad av att dela upp betalningen - kontakta oss.


  Inbetalningar UTANFÖR Sverige:
  förskottsinbetalning - fri leverans

  International bank transfers
  Please make your payment in advance in favour of Mayday Media to our account/IBAN number:
  SE56 9500 0099 6034 0286 9972
  SWIFT (BIC) code: NDEASESS
  Bank: Nordea Bank AB, SE-105 71 Stockholm, Sweden.

  Betalningar med kreditkort
  accepteras genom PayPal. Tryck på VISA/Mastercard knappen för direkt betalning genom PayPal. Tryck på PayPal knappen för mer information eller kontakta oss på order@post-art.se. Vi fakturerar dig också gärna genom PayPal om det känns säkrare för dig.

  Vi uppmanar till personlig kontakt. Tveka inte att komma med egna idéer. Om möjligt försöker vi tillgodose andra förslag än de i galleriet. Vår stora bildbank gör det mesta möjligt och alla utmaningar antages! Vi gör allt för att du ska bli nöjd.

       
  bästa hälsningar,
                              
  Zigge Holmgren
                              POST-ART

   


    PRESENTKORT

  Om du vill ge bort ett porträtt och börjar få ont om tid, eller är osäker på mottagarens smak, så är ett presentkort den perfekta lösningen. Till din älskade, som en överraskning till vänner och bekanta, eller som en uppmuntran till din personal. Kontakta oss om detta så skriver vi ut ett personligt presentkort med önskat belopp. Är det riktigt bråttom kan en direktbetalning göras med Payson så skickar vi presentkortet i ett expressmejl till önskad adress (PDF för utskrift).