"Äldre bilder är ärligare."

POST-ART konceptet bygger dels på att bevara den stämning och skönhet som finns i originalet, men också på att förstärka intrycket - med ditt eget ansikte eller någon annans. Ett konstverk som kommer att skänka glädje i många generationer framöver!

POST-ART
verkar för att klassiska porträtt inte bara ska finnas tillgängliga för priveligierade samlare. Jag använder mig av den senaste tekniken inom både pigmentprintning och digital bearbetning. I kombination med min kunskap och erfarenhet kan jag därför erbjuda dig porträtt som är svåra att skilja från en äkta oljemålning och kommer att hålla lika länge.


  Bilderna skannas och behandlas digitalt.
Det är att likna vid klassiskt oljemåleri och fotolabb-teknik. Verktygen och sättet att arbeta på är fortfarande hantverksbetonade, fast digitala.

  Jag använder mig av Giclée Fine Art print på bestruken konstnärsduk med ljusbeständiga (UV) pigmentfärger. Pigmentprintning är mycket härdig men fernissas för att stå emot tidens tand, men även för att göra illusionen av oljemålning total. Min kvalitetsgaranti gör att mina kunder kan vara förvissade om en livslång njutning och glädje.

POST-ART tillhandahåller ett varierat urval originalporträtt men vill du beställa ett speciellt porträtt du har i åtanke, så dra dig inte för att framställa denna önskan.

Post-Art i Visby - ateljé, galleri och konstnärshem (artikel)

Porträtt (franska portrait,
latin protrahere "dra fram")
eller konterfej (franska contrefait
"eftergjort", "avbildat")
   [läs mer]

 


ZIGGE HOLMGREN - POST-ART STUDIO, VISBY

 "Ett porträtt lyfter en människa ur vardagen. Det är en form av magi. Men under renässansen var magi en del av vardagen"...